Aamulla kuuntelin radiosta uutista, jossa kerrottiin että, naistaksiautoilijoiden ei suositella ajavat autoa korkokengissä. Miesraukkani sai kunnon ryöpytyksen niskaansa, kun perustelin, miksi juuri korkokengillä on hyvä ajaa autoa. Uutisen oikea aihe taisi kuitenkin olla taksiautoilijoiden yleinen vaatetus. Pitää olla asiallista, ei farkkuja. Heille on kuulemma olemassa oikein oma puvusto, jota voi taksiliitosta tilata.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Toinen mediakasvatus opiskelupäiväni on takana. Ajatuksen lento on lyhyttä eli ihan motissa.

 

Paikallislehden päätoimittaja ihmetteli miksi nuorisotyöntekijät opiskelevat mediakasvatusta…Miksei, vaikka voisihan sitä opiskella vaikka nuorisokulttuurien muutosta vuosien saatossa, mutta tärkeänä taustavaikuttajana olisi varmasti media.

 

Aikakauslehtien liiton "Aikakauslehti opinnoissa" -toiminta mm. tukee nuorten medialukutaidon kehittämistä. Toimintaan osallistuvat oppilaitokset voivat tilata tiettyjä lehtiä huomattavalla alennuksella. Tällöin kouluilla on olemassa lehtiä joita on helppo käyttää opetusmateriaalina. Miksei nuorisotyö voisi myös osallistua tällaiseen toimintaan?

Oletankin, että nuorisotyö mielletään niin "kivan kulttuuriksi", ettei kasvatusta nähdä tärkeänä (tärkeimpänä) osana kunnan nuorisotyötä.

 

Hanna, päivän sana on mediallinen. Mediallinen sisältää mediaa, mutta millainen on mediaton paikka?

 

                    1615097.jpg

                    kesäloman tarpeessa...